Алчен за Футбол - 2015

„Алчен за Футбол“

Футболът е най-популярният спорт. Това не случайно е така. Този спорт е привлекателен както за играчите, така и за публиката. Това е причината да се провеждат редица турнири – просто те са атрактивни за обществото. Един от тях е под наслов „Алчен за Футбол“.

Футболът за много спортисти се превръща в начин на живот. За тях той е страст, имат желание непрекъснато да играят и побеждават. Стават алчни за още и още спорт. А тази алчност не е обект на упреци от никого – напротив, обществото се възхищава на този „порок“.

Турнирът „Алчен за Футбол“ е вълнуващ и интригуващ за всички, които по някакъв част са се превърнали в част от него. Представлява своеобразно спортно събитие.

Футболният турнир се проведе по схемата 5+1 – пет полеви играчи и един вратар. Играе се  на малки врати. Състоя се на 12 септември през 2015 год. Проведен в София, в кв. Студентски град на терените на Barocco Sport. Те се намират до зала Бонсист.

Всички участници в турнира „Алчен за Футбол“ са на възраст над 16 години. Той беше с награден фонд от 1000 лева. Връчиха се още награди – купа, медали и статуетки. Всичко това се случи на тържественото награждаване след финалния двубой.