За нас

Ние сме „Алчен за Спорт“. От 2012 г. до днес сме организирали над 30 спортни събития (турнири, спортни  лагери, промоции и празници) с над 2000 участници на възраст от 7 до 49 години. С всяко събитие се усъвършенстваме и ставаме по-добри. Oбогатяваме програмата, инвентара, дейностите и допълнителните услуги, които предлагаме, с една основна цел – да покажем, че спортът е най-добрият и забавен начин да поддържаш тялото, ума и духа си във форма. 

От самото създаване на организацията винаги се стремим да бъдем иновативни. Превърнахме популярната детска игра “Всеки лаком” в първия в света организиран алтернативен футболен турнир от този тип. Винаги се стремим да бъдем креативни – първи в България започнахме да разпространяваме алтернативния боксов тренажор FightBall – лента с топка. Винаги се стремим да представим спорта в най-добрата му светлина – затова създадохме проект “Алчни за Спорт” – графити на велики български спортисти. Винаги сме вярвали, че спортът е за ВСИЧКИ – затова организираме и единствените по рода си спортни лагери с акцент върху минимум 3 различни спорта в рамките на всеки ден. 

През годините изградихме ползотворни партньорства не само с институции като Столична община и БФС, а и с фирми като Адидас, Победа, Девин, Шуменско, Карлсберг и още много други, тъй като спортът е универсална ценност, разпознавана от всички.

Въпреки трудностите, с които се сблъскваме ежедневно, спортът ни дава дисциплината и мотивацията да продължаваме напред. И ние от “Алчен за Спорт” ще продължаваме да правим всичко по силите си, за да може всеки да открие своя собствен спорт, по начин, който ще носи удовлетворение и ползи. 

Ние сме Алчни за Спорт. А ти?