Анимация фестивал "Бургас Мези"

Анимация на фестивал “Бургас Мези”

Фестивалът „Бургас мези“ се състоя от 28 до 30 юли 2017 година в град Бургас. През тази година гостите, освен че имаха възможност да се забавляват и да се насладят на участието на любими звезди от музикалната сцена, бяха и част от инициативи, насочени към развитието на децата и по-конкретно – към повишаването на техния интерес и привързаност към спорта.

Входът за „Бургас мези“ беше напълно свободен, така че не съществуваха никакви пречки пред това всеки желаещ да се включи като зрител на инициативата.

В рамките на събитието бяха подкрепени и три благотворителни каузи. Румънеца и Енчев подариха един прекрасен ден на деца от домове, лишени от родителски грижи. Другите каузи бяха в подкрепа на децата на служители от МВР, загинали при изпълнение на служебния си дълг. Заедно с Българска спортна федерация за деца, лишени от родителски грижи пък бяха организирани надпревари за тях и всички желаещи да се включат.

Сдружение „Алчен за спорт“ също беше част от фестивала, като включи в него деца и възрастни, които бяха разпределени според своите собствени интереси, предпочитания и умения. По тези показатели участниците бяха групирани в следните спортове: стрелба с лък, скачане с кокили, игра с шапка с топка и лента с топка.