Пролетен Спортен Лагер 2016

Пролетен спортен лагер 2016 – гр. София

През пролетта на 2016 година се проведе спортен лагер за ученици, който беше организиран от организация „Алчен за спорт“ и спортен клуб по стрелба “Рейс Гън БГ”. Лагерът се проведе в българската столица – гр. София, а децата, които взеха участие, останаха ентусиазирани и изключително доволни след провеждането му.

Лагерът винаги е бил вълнуващо изживяване за всеки, най-вече за децата, които жадуват ежедневно за нови емоции и за натрупване на опит.

Любопитството и необятната необходимост от активност на учениците бяха напълно задоволени в рамките на това мероприятие. Те получиха уникална възможност – едновременно успяха да отпочинат от еднообразното ежедневие на натоварения град, отправяйки се към Национален парк Витоша. Забавляваха се на воля сред природата, но цялото удоволствие беше превърнато и в нещо полезно. Всички знаем, че когато съчетаем полезното с приятното, неминуемо се получават най-добрите резултати.

Децата усвоиха много нови техники, а любовта и интересът им към спорта се повишиха чувствително. Нещо, което е от съществено значение за развитието на подрастващите.

Докато се забавляваха, участниците в лагера  спортуваха активно. Те се занимаваха според интересите си с футбол, тенис на корт и други спортове. Обучаваха се и напредваха бързо в неповторимата обстановка. Установиха нови контакти и приятелства и усвоиха редица техники в областта на любимия си спорт.