Пролетен Спортен Лагер 2017

Пролетен спортен лагер 2017 за деца от 1 до 7 клас

През пролетта на 2017 година се проведе спортен лагер за деца от 1 до 7 клас. Той беше организиран от сдружение „Алчен за спорт“. Лагерът се проведе в гр. Банско, а децата, които взеха участие, бяха безкрайно доволни и ентусиазирани.

Красивата природа на Пирин планина се превърна в уникален фон за неповторимите преживявания на малките спортисти. Всеки ден те с нетърпение чакаха спортните блокове по футбол, плуване и тенис на корт. А заниманията сред природата – стрелба с лък, стрелба с прашка, туристически походи, ги забавляваха безкрайно.

Естествено най-силни емоции предизвика турнирният ден, последният ден от лагера, в който всички премериха сили и показаха какво са научили от своите треньори като спортна техника, състезателен дух и воля за победа. Вечерта победителите получиха своите купи и медали, както и искрените аплодисменти на съперниците си.

А на следващия ден, вече на път към дома, ги чакаше още една изненада – посещение в близкото с. Баня, където децата получиха възможност да потренират на изкуствена скала за катерене и да се насладят на конна езда.

Няма място за съмнение, че всичко беше отработено прекрасно – децата просто надминават възможностите си, когато попаднат извън стандартните условия. Това винаги им харесва и се усъвършенстват много по-лесно.