Спортна анимация на Туристическо изложение 2018 за щанда на София

Спортна анимация на Туристическо изложение 2017 за щанда на Столична община

Организация „Алчен за спорт“ взе участие в поредното събитие, с което цели да популяризира спорта сред децата и младежите. Това е Спортна анимация на Туристическо изложение 2017 за щанда на Столична община.

Инициативата беше проведена в дните между 13 и 15 февруари 2018 год. Състоя се в Интер Експо център. Сдружението отново блесна с интересно, нетрадиционно, но впечатляващо значение. 

Участие взеха много желаещи, като те се представиха в различни категории. Представянето им беше съобразено с уменията им и с техните лични интереси. Имаха възможност за изява в следните категории спорт: скачане с кокили, стрелба с дартс, боксови игри с лента с топка. Всички участници в спортните игри получиха шанса да бъдат изтеглени в специалната томбола с награди на Столична община. В томболата бяха раздадени ваучери за ски уикенд на Витоша, както и много други интересни и привлекателни предмети и преживявания. 

Всички игри бяха предизвикателство и представляваха интерес както за участниците, така и за зрителите. С публичната си изява младите спортисти показаха таланта и придобитите си умения. Така получиха възможност не само да се представят, но и да изпълнят важна задача с голямо обществено значение – да дадат добър пример на обществото.

Най-лесният начин един човек да се „запали“ по спорта е чрез добър пример. А когато интересът му бъде събуден, пред него се откриват неограничени възможности. Спортът дава по-добро здраве, организация, отговорност и шансове за развитие в тази област.