Спортна промоция в Ринг Мол, София

Спортна промоция в Ринг Мол, София

На 14-и и 15-и юни 2017 година се състоя своеобразна спортна промоция в Ринг Мол, София. Тя включваше стрелба с лък, скачане с кокили, футбол, волейбол, тенис на корт и федербал.

Инициативата беше организирана от сдружение „Алчен за спорт“. И то, както и останалите, проведени от тази асоциация, е със същата цел – да привлече интереса на младите към спорта. Най-добрият начин да стане това е чрез даването на пример. Събитието имаше за цел и да промотира летния спортен лагер на “Алчен за Спорт”.

МОЛ-ът е отлично място, където може да се даде пример на младите, защото там те са основните посетители. Кампанията цели да събуди желанието на децата и младежите да спортуват. Тези, които го правят, трябва пък да съхранят интереса си и да получат поле за изява. Така имат възможност за още по-големи постижения.

В своеобразната спортна промоция участие взеха много деца, които се проявиха в различни сфери. Те показаха и подобриха уменията си в спорта, представляващ най-голям интерес за тях – стрелба с лък, скачане с кокили, футбол, волейбол, тенис на корт и федербал. В същото време получиха и невероятно ценната възможност да се изявят публично. Така, освен да покажат таланта си, те можаха и да дадат пример на останалите. Спортната промоция в Ринг Мол, София привлече обществения интерес.