Спортен лагер

“Алчен за Спорт” организира спортен пролетен лагер в Банско

Кога?
От 30.03.2019 г. /събота/ до 03.04.2019 г. /сряда/

Къде?
В парк хотел Гардения****, гр. Банско (150 км от София). Информация за хотела на www.parkhotelgardenia.com

  

Защо?
Защото спортът е здраве. Защото спортът изгражда. Защото спортът има много форми и всичките са забавни. 

Какъв спорт ще се практикува?
Всеки ден са планирани 3 двучасови спортни блока. Спортовете, които ще се практикуват са ФУТБОЛ, ТЕНИС НА КОРТ и ФИТ БОКС, както и игри  с топка, съобразени с децата. Всеки от спортните блокове ще бъде воден от аниматор, специалист в съответния спорт.

Какво е ФИТ БОКС? 
Фит боксът е система от упражнения, които се практикуват от боксьори. Тренировките на Пролетен спортен лагер 2019 ще се състоят от кардио упражнения, включващи техники на боксиране. Акцентът ще бъде върху координацията, ловкостта и рефлексите на децата. Спортният блок ще приключи с боксов турнир по желание и със съгласието на родителите. 
  

Само това ли?
Не, разбира се. Неслучайно лагерът се казва “Алчен за Спорт”. Всеки ден започва с физзарядка. Между спортните блокове са предвидени игри в и около хотела. Тенис на маса, джаги и билярд. 

Задължително ли е участието във всички спортни блокове?
Да. Дисциплината е неразделна част от спорта. Регистрирайки детето си за спортен лагер “Алчен за Спорт”, Вие се съгласявате с програмата на лагера. Неучастие в някой от спортните блокове може да се случи единствено при уважителна причина и след съгласуване с родител. 

Тренировки или състезания?
Опитът ни показва, че двата компонента са неразделно свързани и необходими за едно пълноценно изживяване. Затова и първите 3 дни от лагера ще бъдат тренировъчни, а четвъртък ще бъде турнирен/състезателен ден. За отличилите се ще има и награди. 

Колко струва участие в лагера?
287 лева. Цената включва:
*4 нощувки в четиризвезден парк хотел Гардения, гр. Банско.
*4 хранодни (закуска, обяд, вечеря)
*Лицензиран автобусен превоз до хотела и връщане в София
*Анимация
*Награди
*Застраховки и туристически такси

Как става регистрацията? 
Mоже да регистрирате детето си, като попълните и предадете на класния ръководител декларация за участие до 22 февруари (петък), заедно с капаро от 100 лв не по-късно от 27 февруари (сряда). Лагерът ще се осъществи при записани минимум 60 деца. Ако бройката не бъде достигната, на родителите ще бъде възстановено оставеното капаро.
*Декларация за участие в пролетен спортен лагер 2019.pdf

Може да се свържете с нас на:
телефон:  0885 832 889 
имейл: al4enzasport@gmail.com